Story in focus
Page printe-mail
Delicious Digg Facebook Google bookmarks LinkedIn Stumbleupon Twitter

Želiš biti jedan od lidera u borbi protiv korupcije? Prijavi se i pridruži nam se!

Ukoliko si ambiciozna osoba koja želi promjenu na bolje u svom okruženju, imaš želju da se boriš protiv korupcije u svojoj lokalnoj zajednici zbog koje je ugrožen javni interes i napredak zajednice, na pravom si mjestu!

Centri civilnih organizacija (CCI) u okviru USAIDovog projekta „Podrška građanima u borbi protiv korupcije“ pozivaju sve zainteresovane osobe da se prijave na program za lidere u oblasti antikorupcijskog aktivizma. Cilj programa je pružiti šansu svim zainteresovanim osobama iz Bosne i Hercegovine da daju svoj doprinos u borbi protiv korupcije kroz aktivan angažman i praktičan rad u lokalnoj zajednici.

Šta nudimo?

- besplatnu edukaciju,

- priliku za sticanje iskustva i umrežavanje sa aktivistima širom BiH,

- priliku za angažman nakon obuke,

- mentorsku podršku tokom angažmana.

Više informacija i obrazac za prijavu možeš pronaći na sljedećem linku:

https://forms.gle/oNj5LQHnkUGeXaVw6 

Rok za prijave je četvrtak, 23.02.2023. godine do 12:00h.

Petogodišnji projekat „Podrška građanima u borbi protiv korupcije (ACFC)“ provode Centri civilnih inicijativa (CCI), kao glavni implementator, te Transparency International BiH (TIBiH) i Centar za razvoj medija i analize (CRMA) kao partneri na projektu, a podržan je od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Projekat se implementira u periodu septembar 2019 – septembar 2024. godine. Cilj projekta ACFC je povećati učešće građana u borbi protiv korupcije. 

 
naslov