Aktuelnosti
Isprintaj stranicuPošalji na mail
Delicious Digg Facebook Google bookmarks LinkedIn Stumbleupon Twitter

10.06.2013

FORUM ODGOVORNOSTI LOKALNA UPRAVA U FUNKCIJI UNAPREĐENJA KVALITETA ŽIVOTA GRAĐANA

Centri civilnih inicijativa (CCI) u saradnji sa Gradom Trebinje organizuju Forum odgovornosti na kojem će kao gost učestvovati gradonačelnik Grada Trebinje, gospodin Slavko Vučurević sa najbližim saradnicima.

Gradonačelnik i saradnici ukratko će predstaviti realizovane aktivnosti naspram planiranih aktivnosti za proteklu godinu, te će učesnicima Foruma prezentovati plan aktivnosti za tekuću godinu. Građani će tokom Foruma imati priliku da postavljaju pitanja Gradonačelniku i njegovim saradnicima iz nadležnosti lokalne uprave.

Forum će se održati u Trebinju, u ponedeljak, 10.06.2013. godine u Hotelu „Leotar“ (kongresna sala) u Trebinju sa početkom u 19:00 časova.

Pozivamo sve zainteresovane građane da dođu, dobiju zanimljive i korisne informacije, te izravno postave gradonačelniku pitanja o aktuelnim problemima u zajednici, koja ranije nisu imali priliku postaviti ili na ista još nisu dobili odgovor, te da na taj način daju svoj doprinos za stvaranje neophodnih uslova za poboljšanje životnog standarda građana.

 


Forumi kandidata 2010