Poziv medijima
Isprintaj stranicuPošalji na mail
Delicious Digg Facebook Google bookmarks LinkedIn Stumbleupon Twitter

24.11.2011

JAVNA TRIBINA U BANJA LUCI

Centri Civilnih Inicijativa (CCI) vas pozivaju na javnu tribinu koja će se održati 26.11.2011.g. (subota) u Banja Luci, u restoran-slastičarni „Pingvin“ na vrhu r.k. „Boska“, sa početkom u 12:00 sati. Na javnoj tribini će učestvovati poslanici NSRS, koji će, ovom prilikom, biračima u svojoj izbornoj jedinici, odnosno u Banja Luci, predstaviti dosadašnje rezultate u radu, te odgovarati građanima na pitanja direktno vezana za probleme u RS-u.

Poslanici koji će učestvovati na javnoj tribini u Banja Luci su:  

  1. Krsto Jandrić -  NDS

  2. Radmila Stojnić – SNSD

  3.  Nenad Stevandić - SDS

  4.  Željko Mirjanić - SNSD

  5. Dragan Čavić - DP

  6. Branislav Borenović - PDP

  7. Radmila Kocić - DNS

Centri civilnih inicijativa (CCI) već nekoliko godina aktivno nadgledaju rad institucija vlasti u BiH, evaluirajući ga sa aspekta efektivnosti i efikasnosti. Ove analize se u kontinuitetu prezentiraju građanima i široj javnosti BiH, a izvještaji o rezultatima rada institucija vlasti, koje objavljujemo već pet godina, privukli su  veliku pažnju medija i građana, stvarajući ozračje u kojem se insistira na odgovornosti i transparentnosti u radu predstavnika vlasti.

Kao nastavak naših dosadašnjih aktivnosti u radu sa vlastima, CCI će u narednom periodu (novembar i decembar 2011. godine) organizovati 26 javnih tribina, na kojima će predstavnici u zakonodavnim organima vlasti BiH imati priliku da biračima, u svojim izbornim jedinicama predstave dosadašnje rezultate u radu, ali i da čuju o problemima građana, čije interese bi trebali zastupati.  

Za sve informacije molimo da kontaktirate Majdu Behrem Stojanov, glasnogovornicu CCI-a:

036 580 553, 061 175 767; majda@ccibh.org,www.cci.ba

 

naslov

Ana Lučić
Koordinator za odnose s medijima

e-mailana at ccibh dot org
telefon055 222 111
adresaKarađorđeva 8, Bijeljina